marți, 18 noiembrie 2014

Cabana vanatoreasca iti face vacanta de iarna



V-ati saturat de oras si inca nu stiti  unde v-ati dori sa petreceti vacanta de iarna? Parca v-ati plictisit de aceleasi statiuni populate din Valea Prahovei, si v-ati retrage undeva intr-un loc nou, unde nu ati mai fost? Vreti experiente noi pe care sa le povestiti colegilor si prietenilor?  Aflati ca acest lucru nu este imposibil, nu degeaba Bucovina face parte din gradina carpatica. Mult la nord fata de valea Prahovei se afla localitatea Fundu Moldovei, din judetul Suceava, si aici se afla o pensiune vanatoreasca  ca nici o alta in tara. Casa vanatorului, este o pensiune de dimensiuni decente, poate gazdui mai multe familii in acelasi timp, dar care ofera experiente noi turistilor ce se cazeaza aici. Intimitatea camerelor si confortul ce nu poate fi negat, sunt doua dintre caracteristicile interesante ale aestei pensiuni. Interiorul este decorat cu tot felul de trofee vanatoresti, care mai de care mai impresionante, care va vor da multe de discutat la cina. Mesele cu care va vor trata gazdele sunt de-a dreptul regesti , meniul vanatoresc fiind in capul listei, cu tot felul de preparate facute dupa reteta vanatorului din casa. Da, ati citit bine, avem un vanator printre gazde, asa ca povestile aventuroase din amintirile vanatorului va vor delecta in fiecare seara, cand va puteti retrage in fata focului, cu o cana de vin fiert.  Pe langa faptul ca aceste povesti va vor tine cu sufletul la gura toata seara, veti avea ce povesti prietenilor de acasa.
Dimineata va incepe bogat in casa vanatorului, cu un mic dejun pregatit de bucatareasca casei, si apoi veti avea toata ziua la dispozitie sa cercetati imprejurimile. Puteti cere ajutorul gazdei, daca doriti sa stiti informatii mai detaliate despre locurile din jur. Veti putea pescui in iazul din curte, veti putea face drumetii  pana la apusul soarelui. Daca aveti bafta puteti chiar sa zariti cateva animale salbatice de prin partile locului, lucru ce va creste cu siguranta nivelul adrenalinei.
In definitiv, daca sunteti o persoana activa si nu va place sa trandaviti de dimineata pana seara, rezervati-va o camera la casa vanatorului. Daca si familia dumneavoastra va seamana, atunci puteti avea parte de o vacanta minunata, despre care veti vorbi neincetat cand va veti intoarce la serviciu. Lucrurile bune sunt si perene, astfel ca o saptamana de vacanta trece repede, cel mai bine ar fi sa o savurati din plin!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu